Sex

De Pyreneeën

Eigenlijk zag ik best wel op tegen de lange autorit naar de Pyreneeën. Twee dagen reizen over de drukke Franse wegen, geheel alleen. Natuurlijk had ik wel zin in de fotocursus die ik daar een week lang zou gaan volgen, maar echt gezellig is zo’n lange rit niet. Toen ik bij Breda twee lifters langs de snelweg zag staan, bedacht ik me dan ook niet. Ik remde schielijk en dook de vluchtstrook op. Twee grote rugzakken renden mijn kant op. Pas toen ze bij de auto stonden zag ik dat het twee jonge vrouwen waren, beide zo ergens begin twintig. ‘Gooi de rugzakken maar in de kofferbak,’ zei ik als antwoord op hun vraag of ik naar het zuiden ging. Eén van beide ging op de achterbank zitten, terwijl de ander naast me kwam. Snel reed ik de weg weer op, want ik had weinig zin in een boete door lang op deze plek te blijven staan. Natasha, stelde het meisje naast me zicht voor, en mijn vriendin in Milly. ‘Waar ga je naar toe?’ vroegen ze zo’n beetje in koor. Op mijn antwoord Zuid-Frankrijk werden ze helemaal enthousiast. Ze konden het niet geloven, want dat was precies waar ze naar toe wilden. ‘Nou,’ zei ik, ‘jullie kunnen mee tot aan de Pyreneeën, geen probleem.’ Zij blij, ik blij.

De rit verliep prima, Milly zat op de achterbank wat te lezen en Natasha praatte honderd uit. Ze was 21, halverwege haar HBO-studie Verpleegkunde en samen gingen ze voor drie weken naar de Middelandse Zee. De keren dat ik even naar rechts kon kijken zag ik een prachtig meisje met lang donker haar, een mooi gezichtje en een slank figuurtje. Naast haar voelde ik me met m’n 35 jaar toch wel wat oud. In Noord-Frankrijk werd het al snel warmer. Op de achterbank begon Milly als eerste haar trui uit te trekken en Natasha’s sweater volgde al snel. Vooral Milly’s mouwloze hemdje, dat ik in de achteruitkijkspiegel kon bekijken, liet een goed gevuld bovenlijfje zien. Ze zag me kijken en ze glimlachte in het spiegeltje naar me. Ik voelde me betrapt en keek strak naar de weg. Toen we even stopten om te tanken pakten de beide meisjes wat andere kleren uit hun rugzakken en namen die mee in de auto. Ik kocht wat blikjes koude cola en we gingen snel verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Einde Van Een Lange Dag

January 18, 2020

De Gevolgen Van Een Busrit

September 18, 2020