Sex

Einde Van Een Lange Dag

Zoals gewoonlijk begon ik mijn dag om half zeven. Die eerste uren, als alles nog stil is en er geen mens en geen telefoon is die me kan storen, lukt het me altijd om zoveel werk te doen. Mijn dagen op werk zijn lang en niet makkelijk, maar ik geniet van mijn werk. Afgelopen donderdag moest ik ‘s avonds nog met Amerika bellen en werkte laat door. Mijn secretaresse werkt al 8 jaar met me. Ze heeft alles met me meegemaakt: mijn promotie, mijn pijnlijke scheiding vijf jaar terug en ze weet alles van me, inclusief het feit dat mijn werk ook een soort therapie is en ik weinig zie in een ‘social life’. Annet is 54 en al 10 jaar weduwe. Ze ziet er erg goed uit en ik weet dat ze geregeld een vriend heeft. Haar donkerbruin haar is meestal opgestoken en ze kleed zich echt klassiek, erg zakelijk, maar toch zie je haar vrouwelijke vormen erg duidelijk. We zijn bevriend, en ik vermoed dat een van de redenen is omdat ze weet dat ik niet flirt. Niet met haar, met niemand: ik werk en daarmee uit. Uiteraard hebben we soms lol en praten wat na. We zijn gewoon erg relaxed met elkaar, je zou kunnen zeggen dat we ook goede vrienden zijn.

“Michael, blijf je nog laat vanavond?” vroeg ze toen ze mijn kantoor binnenkwam. Ik keek op van mijn laptop. “Mja, ik moet nog met Henry praten dus dat duurt nog wel een paar uur. Ondertussen schrijf ik nog wat brieven.”, antwoordde ik. “Ik blijf ook nog, ik ga de computer schoonmaken.”, zei Annet. “Ik heb zoveel oude files dat ik ga deleten.” “Okee”, zei ik en ging door met werken. Ik had nog wat brieven te schrijven. Na zo een uur gewerkt te hebben kreeg ik last van mijn nek. Die zat helemaal vast van het kijken nar het schermpje van de laptop. Ik rekte m’n rug en gaapte. De deur ging open en Annet vroeg of ik haar geroepen had. “Nee,”, zei ik, “m’n nek zit weer vast en ik rekte me uit.” antwoordde ik. “Misschien kun je me even helpen? Het lukt me niet om wat files uit te wissen?” vroeg ze. Ik stond op en liep de deur uit naar haar werktafel. Ik ging op haar stoel zitten. Begon met haar computer te spelen en, op haar aanwijzingen, begon wat dingen uit te wissen. Ze stond achter me en zei: “Als jij dat nou doet, dan masseer ik je nek wel, laat mij maar even.” “Annet’laat maar.”,zei ik, maar haar handen begonnen al met hun werk op mijn nek en het voelde goed aan. “Wat een service,”, grapte ik, “massage op werk”. “Ja, buit me maar uit,”, antwoordde Annet, “heb ik al jaren van gedroomd”. “Ja hoor,” zei ik, “ik en Robert Redford: jouw fantasie.”

Ze pakte mijn schouders ineens en draaide mij in de stoel om. Ze keek me recht in mijn ogen en zei: “Nee stommerd. Jij bent mijn fantasie.” En liep weg. Ik was een beetje overrompeld en liep achter haar aan. “Annet..”, zei ik, “je meent het niet, wat moet je nou met mij? Ik ben tien jaar jonger, ik werk alleen maar'” “Zak”, zei ze, “Het maakt me niks uit. Het is gewoon zonde, je gaat met niemand uit en werkt alleen maar. Wanneer ben je voor het laatst met een vrouw naar bed gegaan?” Ik begon te stamelen en wilde antwoorden, maar opeens kuste ze me en voelde ik haar tong in mijn mond en haar handen gleden over mijn lichaam. Mijn pik reageerde meteen. Voelde zich waarschijnlijk verwaarloosd. Hoelang was het geleden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De Pyreneeën

May 18, 2020